Dit wordt dé haartrend van 2019

We gaan voor kortere kapsels in 2019. Zet die schaar maar in je lange lokken..

The bob is back. In 2019 blijven we onze haren in een middenscheiding dragen, maar lange lokken mogen behoorlijk korter. Een slordige boblijn is namelijk de haartrend die we komend jaar veel gaan zien.

 


Mooi rood is niet lelijk, dat blijkt maar weer. Als je gezegend bent met natuurlijk rood haar, lucky you. Mochten rode lokken helaas niet van nature uit je hoofd groeien, dan kan je daar natuurlijk zelf iets aan doen.

In 2019 is rood haar namelijk heter dan ooit. Ga voor roodtinten in je haar en verf de punten van je haar lichter om een soort lichtgevende, metallic glans te geven.

 

 

Ook de balayage gaat (gelukkig maar) niet verdwijnen uit het modebeeld. Zeker als je meer van de natuurlijke haarkleuren bent, is deze haartrend perfect voor jou. Haarstylist Anthony Holguin zegt: “If your hair is dark brown or black, soft caramel-colored balayage can give dimension around the face. If you’re blonde, you can ask for a shadowed root with warm brown lowlights for the same effect.” Wij zijn in ieder geval helemaal om.