Ik ben Sharona, vanaf 2011 de eigenaresse van Kapsalon Solution.

Omdat ik met mijn eigenwijze krullen te vaak teleurgesteld was na een kappersbezoek, ben ik me gaan specialiseren in het knippen en stylen van krullen. Met als resultaat dat ik al veel mensen blij heb kunnen maken! Nog steeds blijf ik mij ontwikkelen. Ik doe onderzoek naar producten voor krullend haar zonder chemische toevoegingen en volg regelmatig trainingen om zo het beste uit mezelf, maar ook uit jouw krullen te halen. 

Ik vind het belangrijk om naar je wensen te luisteren en geef advies op maat. Iedere krullenbol is tenslotte weer anders en vraagt om een andere behandeling. Daarnaast zorg ik ervoor dat je krullen niet alleen perfect zitten tijdens je bezoek aan mijn salon, maar dat je je krullen ook thuis kunt blijven verzorgen met goede producten die bij jou passen.

Ik word blij van jou als je genoten hebt van een kappersbezoek in mijn salon en in het dagelijks leven weer vertrouwen hebt in je prachtige krullende haar!

Waarom hebben krullen een speciale kniptechniek nodig?

Dik of fijn haar met een slag, kroes haar, sterk krullend haar, gepermanent haar- er zijn zoveel verschillende soorten krullen, en elke krul heeft zo zijn eigen behoefte. De ene krul heeft ondersteuning nodig zodat het beter krult, de andere krul krult zo stevig in dat het juist wat lucht nodig heeft. De krullen kniptechniek voorziet in deze verschillende behoeften. Er wordt eerst gekeken naar het soort krul, en vervolgens wordt er bepaald welke kniptechniek het beste past bij deze specifieke krul. Tevens worden de verzorgings- en stylingsproducten op de krul afgestemd. Want ook bij de stylingsproducten geldt; de ene krul is de andere niet!

Waarom heeft de ene persoon krullen en de andere niet?

Dit heeft alles te maken met de vorm van de haarkiem, oftewel de oorsprong van het haar in de hoofdhuid. Staat de haarkiem loodrecht op de hoofdhuid, dan zullen de haren een ronde doorsnede hebben, en glad en compact zijn. Staat de haarkiemen schuin ten opzichte van de hoofdhuid, dan is de doorsnede van de haren ovaal, en is het minder glad. Hoe schuiner de haar ten opzichte van de hoofdhuid, hoe meer het haar krult.

AFSPRAAK MAKEN 

Voor een afspraak of meer informatie kan je bellen naar de salon (06 15344545)Sale!

Pretty Curly girl

€ 19,95 € 18,95
Sale!

Pretty Curly girl

€ 19,95 € 18,95