Ik ben Sharona, vanaf 2011 de eigenaresse van Kapsalon Solution.

Omdat ik met mijn eigenwijze krullen te vaak teleurgesteld was na een kappersbezoek, ben ik me gaan specialiseren in het knippen en stylen van krullen. Met als resultaat dat ik al veel mensen blij heb kunnen maken! Nog steeds blijf ik mij ontwikkelen. Ik doe onderzoek naar producten voor krullend haar zonder chemische toevoegingen en volg regelmatig trainingen om zo het beste uit mezelf, maar ook uit jouw krullen te halen. 

Ik vind het belangrijk om naar je wensen te luisteren en geef advies op maat. Iedere krullenbol is tenslotte weer anders en vraagt om een andere behandeling. Daarnaast zorg ik ervoor dat je krullen niet alleen perfect zitten tijdens je bezoek aan mijn salon, maar dat je je krullen ook thuis kunt blijven verzorgen met goede producten die bij jou passen.

Ik word blij van jou als je genoten hebt van een kappersbezoek in mijn salon en in het dagelijks leven weer vertrouwen hebt in je prachtige krullende haar!

Waarom hebben krullen een speciale kniptechniek nodig?

Dik of fijn haar met een slag, kroes haar, sterk krullend haar, gepermanent haar- er zijn zoveel verschillende soorten krullen, en elke krul heeft zo zijn eigen behoefte. De ene krul heeft ondersteuning nodig zodat het beter krult, de andere krul krult zo stevig in dat het juist wat lucht nodig heeft. De krullen kniptechniek voorziet in deze verschillende behoeften. Er wordt eerst gekeken naar het soort krul, en vervolgens wordt er bepaald welke kniptechniek het beste past bij deze specifieke krul. Tevens worden de verzorgings- en stylingsproducten op de krul afgestemd. Want ook bij de stylingsproducten geldt; de ene krul is de andere niet!

Waarom heeft de ene persoon krullen en de andere niet?

Dit heeft alles te maken met de vorm van de haarkiem, oftewel de oorsprong van het haar in de hoofdhuid. Staat de haarkiem loodrecht op de hoofdhuid, dan zullen de haren een ronde doorsnede hebben, en glad en compact zijn. Staat de haarkiemen schuin ten opzichte van de hoofdhuid, dan is de doorsnede van de haren ovaal, en is het minder glad. Hoe schuiner de haar ten opzichte van de hoofdhuid, hoe meer het haar krult.

AFSPRAAK MAKEN 

Voor een afspraak of meer informatie kan je bellen naar de salon (06 15344545)Sale!

Pretty Curly girl

€ 19,95 € 18,95
Sale!

Pretty Curly girl

€ 19,95 € 18,95

• CG-Proof
• Geschikt voor alle krultypes
• Stevige cast
• Grote verpakking


Waarom de Amira Curl Define Gel?

Onze gel heeft de ingrediënten voor een hele goede cast gekregen. Dit is vooral fijn als je krullen hebt die snel uitzakken. De cast zorgt er namelijk voor dat je stevigheid in je krullen krijgt en ze niet gaan pluizen. Verder is de gel heerlijk licht geworden waardoor je krullen niet zullen uitzakken en de hold ook goed is.

De ingrediënten van de Amira Curl Define Gel zijn zo samengesteld dat deze voor elk krultype geschikt is. De gel bevat onder andere lijnzaad en lijnzaad bevat weer vitamine E waardoor eventueel beschadigd haar kan herstellen. Ook is lijnzaad goed voor het versterken van de elasticiteit van de krul. De ingrediënten die zijn gebruikt zijn heel licht waardoor het geen build-up kan veroorzaken.

De gel bevat overigens geen proteïne. Hebben jouw krullen wel proteïne nodig, dan kan je de gel gebruiken in combinatie met een product waar wel proteïne in zit. Dit kan een leave-in zijn of een andere gel met proteïne.

Voordelen:

Siliconen vrije formule
CG Proof
Geeft een stevige cast
Anti-pluis en geeft definitie
Voor elke krultype (ook krultype 2!)
Voor zowel beschadigde als gezonde krullen
Voedend en styling
Verrijkt met Lijnzaad

Refresh tip:

Tot slot kwamen we erachter dat de gel ook heel goed werkt voor een re-fresh. Voor het refreshen kan je een vernevelaar vullen met 3/4 koud water en 1/4 van deze gel. Dit kan je dan gebruiken in de ochtend voor het opfrissen van je krullen om pluis tegen te gaan.

Dat bespaart je een wasbeurt én veel gel.

 

Ingrediënten:
Aqua, Linum Usitatissimum Seed Extract(lijnzaad), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid(citroen vrucht) Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Marshmallow (Althea Officinalis) Root Extract, ( heemstwortel ), Tocopheryl Acetate( vitamine E),ethylhexylglycerin, Alpha -isomethyl ionone , buthylphenyl methyl/propional, linalool.